tirsdag den 23. oktober 2012

Denmark Open!

Der var engang . . . . !  Sådan starter alle gode eventyr. Men her er vi i virkelighedens verden. For det var en eventyrlig oplevelse Taps Ketcher Klub var arrangør af lørdag d. 20 oktober.

Kl. 10.30 fyldtes bussen med godt 40 nuværende og tidligere medlemmer af TKC. Også en del unge spillere sad forventningsfulde og hyggede sig på vej til HC. Andersens by.

Odense Idrætscenter var centrum for begivenhederne, og vi dukkede lige netop frem til at overvære en af topkampene: Mathias Boe og Carsten Mogensen mod et malaysisk par. En gyser i tre sæt. Selv om vi bakkede op af vore lungers fulde kraft, blev det til et knebent nederlag på 24-26  i 3 medrivende sæt. Absolut verdensklasses badminton.

Ligeledes leverede Jan Ø. Jørgensen en fremragende indsats i herresingle. På trods af spændende og varierede tilråb fra publikum, var Jan Ø. oppe mod overmagten fra Malaysia, verdens etteren Lee Chong, og tabte i to sæt. Den kinesiske og malayiske elite dystede tæt i mixdouble og viste badminton af allerhøjeste klasse.

Men her slutter eventyret ikke. Ca. 30 af deltagere mødtes efter hjemkomsten kl.18.30 på Den Gamle Grænsekro til hyggeligt samvær, hvor Lars Bo diskede op med en overordentlig lækker buffet.

En SUPER lørdag. Tak til TKC’s bestyrelse . . . . .  Det bør ikke være sidste gang TKC byder på eventyrlige oplevelser!
 
Tom Frimand