tirsdag den 23. oktober 2012

DGI MTB-løb i Taps

2. afdeling af Sønderjysk Mesterskab i MTB

Søndag d. 4. november 2012 kl. 11.00

DGI arrangerer i samarbejde med Taps Cykel Café MTB 2. afdeling i en løbsrække af 6  MTB-løb. Løbet afvikles  i Tapsøre Statsskov. Løbet arrangeres under DGIs afdeling vorespuls.dk.

Løbet er for alle MTB-ryttere, hvad enten man er medlem af en klub eller bare kører for sig selv. Det er et løb for motionister, som gerne vil ud og prøve nye ruter og møde andre MTB’ere. Der stilles ikke særlige krav til MTB-rytterne, udover at der skal køres med hjelm. Løber er opdelt i 6 aldersklasser for hhv. mænd og kvinder.

Der køres på en ca. 5 km rundstrækning, og første mand/kvinde vil være i mål efter 65-75 min. Herefter lukkes ruten, så der ikke kan køre flere ud.  Der køres med chip og nummer.

Efter løbet er der vand og frugt til deltagerne, og nr. 1, 2 og 3 kåres i hhv. herre- og dameklassen.

Første afdeling af løbet blev kørt i Sønderborg d. 7. oktober 2012 med deltagelse af godt 100 MTB’ere.